English English

STOCKHOLMSPAKETET

Bästa paketpris på hotell, upplevelser och lokaltrafik


Attraktioner i Stockholm

Hela Stockholm i din hand!

I Stockholmspaketet så får du vårt upplevelsekort tillsammans med din hotellbokning, värdet på kortet är mer än 6000 kr och ingår i alla hotellbokningar – även för barn 0 – 12 år som bor gratis i extrasäng. Priser som presenteras på hemsidan avser per person i delat dubbelrum.

Klicka på länkarna för mer information om fri entré till museer och attraktioner, obegränsat antal fria resor* med lokaltrafikens bussar, pendeltåg och tunnelbana och fria sightseeingturer med buss och båt plus rabatterbjudanden.

Kortet ställs ut vid incheckningen på hotellet och gäller ankomstdagen, avresedagen och alla mellanliggande dagar. Till kortet medföljer en guidebok och karta med alla attraktioner utmärkta.
OBS! Från och med den 1 juni 2015 är våra  Upplevelsekort timbaserade och gäller från valt ankomstdatum och det klockslag det först används. Kortet är därefter giltigt i det antal timmar som kortet avser. En hotellnatt inkluderar ett 24 timmars Upplevelsekort, två nätter inkluderar ett 48 timmars Upplevelsekort osv.

* Lokaltrafiken ingår inte när du bara köper Upplevelsekortet från 1 juni utan kortet måste alltid köpas tillsammans med Destination Stockholms hotellpaket.

» Attraktioner A-Ö

Välj kategorier

 
www.destination-stockholm.se